Digital skyltning

Digitala skyltar som syns

Digital signage på offentliga platser ökar och allt fler inser möjligheterna till ökad merförsäljning och effektivare informationsflöde.

Digital Signage, Digital out of Home, DOOH, Digital skyltning, ljusreklam, websignage är några av begreppen som används. Vissa lösningar är helt webbaserade eller molntjänster och andra är lokala, valet av lösning beror på kundens behov.

Så jobbar vi med Digital Skyltning

Vi har valt att leverera helhetslösningar, på så sätt får kunden trygg hjälp hela vägen. Valet av mjukvara och hårdvara är inte alltid självklar, vi gör alltid en behovsanalys tillsammans med kunden innan vi tittar på vilken teknik som ska levereras. Våra avtalskunder kan känna sig trygga med vår drift och support.

Surf-kiosker blir allt vanligare där besökare eller kunder kan navigera bland produkter eller en valfri hemsida via en pekskärm. Med rätt konfigurerad mjukvara kan reklambudskap rulla när ingen använder pekskärmen, på så sätt blir en interaktiv skärm även en digital skylt. Vi är återförsäljare av bland annat Admess, Dise, Smartsign, iTeve och Sedao. Förutom den tekniska lösningen så erbjuder vi hjälp med uppdateringar samt att skapa ert grafiska material. 

Taggar: Digital skyltning, Digital signage

TIPS & NYHETER

Varför uppdatera webbplats?
Joomla Wordpress Webdesign

Varför uppdatera webbplats?

Varför ska du uppdatera hemsidan löpande? Vi får ofta frågan om varför det krävs löpande underhåll...

Läs mer

Webbshop
Webshop Pekskärm Webbdesign

Webbshop

Webbshop på gång Ny webbshop under utveckling för Tekniklagret.

Läs mer

God Jul!
God Jul

God Jul!

God Jul Från vännerna på Design from Sweden.

Läs mer

Kontakt