Nyheter

Våra nyheter & tips

Få de senaste skvallret & lite tips på vägen.

Responsiv hemsida

Är din hemsida mobil-anpassad?

Responsiva hemsidor anpassar sig efter surfplattor och smartphones automatiskt. 

Sökmotorn Google rankar din hemsida efter olika parametrar och responsivitet är en av dessa, detta påverkar alltså hur sökbar din hemsida verkligen är. Ett annat uttryck för detta kan vara "mobilanpassad hemsida". Mobilsurfandet växer och det ökar snabbt. 

Just nu har 77 procent av befolkningen en smartmobil och 76 procent använder internet i mobilen, 62 procent gör det dagligen. Mer än hälften av svenskarna upp till 55 års ålder använder internet i mobilen dagligen. Med en responsiv webbdesign (mobilanpassad website) har du en hemsida för alla typer av skärmar så som mobiltelefoner, datorer och surfplattor. Är din hemsida mobilanpassad? 


"Låter allt detta krångligt...? Lugn vi hjälper er!"

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


 

Design from Sweden hjälper dig hela vägen

Vi hjälper idag våra kunder att utveckla sina befintliga webblösningar, tar fram nya och om önskemål finns hålla dem uppdaterade med ett intressant och informativt innehåll. Vi kan även hjälpa er mer kompletta helhetslösningar. För att göra en lång historia kort - kontakta oss så hjälper vi er att lyckas på internet! 

Närvaro

Idag är det viktigt att vara närvarande på internet, många av dina kunder finns där dagligen. Redan år 2015 är det 93 procent av befolkningen som har tillgång till internet och 91 procent som använder internet.

Google gillar SSL

Läs mer om varför Google gillar SSL och vilka möjligheter det ger just din hemsida. Artikel om SSL.

 

Taggar: Responsiv hemsida, Mobilsurf

Kontakt