Pekskärm

Brett utbud av interaktiva skärmar

Pekskärmar, tryckkänslig skärm (engelska touch screen), finns i storlekar från 10" till 84". Bildskärmen kan känna var skärmen blir berörd antingen genom att vara resistiv, tryckkänslig, eller kapacitiv, beröring med mera. Den senaste tekniken är integrerad i skärmarna, dual- eller multitouch, inkluderat funktioner för "gesture control" och flera samtidiga användare. Knivskarp upplösning (Full HD eller 4K) och ljusstarka skärmar innebär fantastisk bildkvalitet.

Clevertouch

Clevertouch är en interaktiv LED monitor för användning i konferensrum, klassrum, receptioner, mässmontrar och på andra ställen där en pekkänslig monitor med höga krav på kvalité och funktion behövs. Välj bland storlekarna 55"-84" i Full HD och på vissa även i 4K med LED-teknik. 

Smarta tillval, vad sägs om inbyggd PC i skärmen, el-stativ eller en Android-spelare med olika appar? Kontakta oss så berättar vi gärna mer eller besök vår webshop www.tekniklagret.se/pekskarm för priser och mer information.

Tablets & All in one PC

Android-baserade surfplattor eller All in one PC med touch som är anpassad för publika miljöer ökar informationsflödet och merförsäljningen. Dessa skärmar finns i olika storlekar och förutom den exklusiva designen så finns det smarta och användbara tillbehör. Dessa lösningar är optimala för detaljhandel, receptioner, restauranger, bilhallar och flygplatser.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer eller besök vår webshop www.tekniklagret.se/pekskarm för priser och mer information om pekskärmar.

Taggar: Pekskärm, Touchscreen

TIPS & NYHETER

Svenska folkets internetvanor
Facebook Instagram Sociala medier

Svenska folkets internetvanor

Svenskarna och internet 2017 Förkovra dig i en årlig studie av svenska folkets internetvanor...

Läs mer

Sociala medier
Facebook Instagram Chatt

Sociala medier

Vill du träffa rätt på sociala medier? Vi hjälper företag att prata med sina kunder via sociala...

Läs mer

Responsiv hemsida
Responsiv hemsida Mobilsurf

Responsiv hemsida

Är din hemsida mobil-anpassad? Responsiva hemsidor anpassar sig efter surfplattor och smartphones...

Läs mer