Digital skyltning

Digitala skyltar som syns

Digital signage på offentliga platser ökar och allt fler inser möjligheterna till ökad merförsäljning och effektivare informationsflöde.

Digital Signage, Digital out of Home, DOOH, Digital skyltning, ljusreklam, websignage är några av begreppen som används. Vissa lösningar är helt webbaserade eller molntjänster och andra är lokala, valet av lösning beror på kundens behov.

Så jobbar vi med Digital Skyltning

Vi har valt att leverera helhetslösningar, på så sätt får kunden trygg hjälp hela vägen. Valet av mjukvara och hårdvara är inte alltid självklar, vi gör alltid en behovsanalys tillsammans med kunden innan vi tittar på vilken teknik som ska levereras. Våra avtalskunder kan känna sig trygga med vår drift och support.

Surf-kiosker blir allt vanligare där besökare eller kunder kan navigera bland produkter eller en valfri hemsida via en pekskärm. Med rätt konfigurerad mjukvara kan reklambudskap rulla när ingen använder pekskärmen, på så sätt blir en interaktiv skärm även en digital skylt. Vi är återförsäljare av bland annat Admess, Dise, Smartsign, iTeve och Sedao. Förutom den tekniska lösningen så erbjuder vi hjälp med uppdateringar samt att skapa ert grafiska material. 

Taggar: Digital skyltning, Digital signage

TIPS & NYHETER

Svenska folkets internetvanor
Facebook Instagram Sociala medier

Svenska folkets internetvanor

Svenskarna och internet 2017 Förkovra dig i en årlig studie av svenska folkets internetvanor...

Läs mer

Sociala medier
Facebook Instagram Chatt

Sociala medier

Vill du träffa rätt på sociala medier? Vi hjälper företag att prata med sina kunder via sociala...

Läs mer

Responsiv hemsida
Responsiv hemsida Mobilsurf

Responsiv hemsida

Är din hemsida mobil-anpassad? Responsiva hemsidor anpassar sig efter surfplattor och smartphones...

Läs mer